torstai 3. joulukuuta 2009

jouluvalosarja, luukku 3

jos haluamme pitää valot päällä joulun aikaan, kuluttajien on voitava luottaa valojen turvallisuuteen: lähes kolmannes jouluvaloista voi aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun, kuluttajien on pyrittävä minimoimaan turvallisuusriskit ja oltava valppaina ja varuillaan.

tällä tavoin kaikki voivat nauttia turvallisesti joulusta: johdot saattavat esimerkiksi olla liian ohuita: ylikuumenemisen ja tulipalon vaara; johtojen kiinnitykset saattavat olla puutteellisia: aiheuttaa sähköiskun.

puutteita saattaa olla eristeissä ja pistokkeissa! bongasin kynttelikön jossa lampun mukana
nousi lampunkanta ylöspäin. onneksi johto otti vastaan evätkä
jännitteelliset osat tulleet kosketeltaviksi. tämä raportti on varsin ravisteleva!

viranomaisten ja yritysten on lisättävä ponnistuksiaan, jotta vaarallisten tuotteiden pääsy markkinoille estetään. epäilyttävien tai heikkolaatuisten jouluvalojen käyttöä: jouluvalot tulisi ostaa tunnetuilta kauppiailta, jotka valvovat myymiensä tuotteiden laatua. (vakava vaatimustenvastaisuus)

se alko siitä, kun omat jouluvalot kärähti.. kuluttajat haluavat vastinetta rahalleen ja valinnanvaraa tehdessään ostoksia joulua varten mutteivät koskaan turvallisuuden kustannuksella.

jouluvaloja ei jätetä päälle nukkumaan mentäessä tai kodista poistuttaessa!

tutkittiin 196 erihintaista valosarjaa, löytämäni olikin todella vaarallinen. Johto oli murtunut niin, että eriste oli rikki ja
johdin paljaana
REVONTULI JÄÄKRISTALLIVALAISIN jonka

verkkojohto
oli murtunut siitä kohdasta mistä se tulee ulos valaisimesta.
vaikuttaa siltä, että johto ei mahdollisesti kestä pakkasta
vaan haurastuu.

*

Älä käytä valosarjaa enää vaan vie se takaisin kauppaan ja valita.

*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti